Oktober 2015

08-11-2015

På klinikken er vi i løbet af efteråret 2015 begyndt at arbejde med Prf. Vi arbejder på langsom at indføre A-prf og I-prf som standard procedure ved alle implantatbehandlinger og operative behandlinger.

 

 

A-Prf og I-prf letter blodkardannelse, giver færre smerter, hurtigere heling, mindre infektion og kortere behandlingstid.

Opkoncentrering af vækstfaktorer og helingspotentiale fra små mængder af patientens eget blod, som centrifugeres og chairside omdannes til fibrinholdige membraner, der stimulerer helingskaskaden og frem for alt dannelsen af nye blodkar. En naturlig komponent i invasiv kirurgi. Enkelt, sikkert og billigt!

Læs mere om Prf på www.puredent.dk

Anvendelsen af blodcentrifugering startede for alvor tilbage i midten af 1970´erne og frem til slutningen af 00´erne var P.R.P. (Platelet Rich Plasma) den toneangivende metode, men kun tilgængelig i liquid form. I 2001 startede Dr. Joseph Choukroun med PRF (Platelet Rich Fibrin) og har siden udviklet et setup, som idag anses af mange for at være næste generation af blodkoncentratløsninger. 

Med I-PRF™ er ringen sluttet og kirurgen har nu adgang til opkoncentrering af patientens vækstfaktor og helingspotentiale enten som membraner (A-PRF™) eller i flydende form (I-PRF™). Enkelt, bio-logisk og billigt!